+36-30/380-41-63
+36-30/380-41-63
+36-30/380-41-63
 • Slider 5

  Szõnyegtisztítás, Függönytisztítás, gyapjútakaró
  tisztítás még tavalyi árakon!

 • Slider 6

  Szõnyegtisztítás, Függönytisztítás, gyapjútakaró
  tisztítás még tavalyi árakon!

 • Slider 7

  Szõnyegtisztítás, Függönytisztítás, gyapjútakaró
  tisztítás még tavalyi árakon!

Mosodai ajánlataink

Kérdése van? Lépjen Velünk kapcsolatba!
+36-30/380-41-63

 • Ma: 68
 • Összesen: 124,463

 • Szőnyegeit, függönyeit Dunakeszi és Fót területén ingyen háztól-házig szállítjuk!

  Szőnyegeit, függönyeit Dunakeszi és Fót területén ingyen háztól-házig szállítjuk!

 

Ha tél, akkor előkerül a jó meleg gyapjútakaró, gyapjúpulóver.....kabát, sapka,sál,kesztyű! De mit is kezdjünk vele, ha ráférne egy tisztítás? Függöny mosás? Szőnyegtisztítás? Válaszokat találhat kérdéseire rafinériák-praktikák és GYIK menüpontjainkban!
Minden esetben tartsuk szem előtt, hogy a gyapjúból készült termékek igen kényesek! Nem tűrik jól a foltkezelést illetve az intenzívebb tisztításokat sem. Megváltozik, színük, fényük, állaguk a mechanikai hatásoktól, mint pl.:súrolás, dörzsölés, és rosszul viselik a nem megfelelő vegyszereket is, melyektől sprőddé, fakóvá válhatnak. Tehát elsősorban óvni kell a gyapjúszöveteket, gyapjúszőnyegeket étel-italfolttól, kutya-cica okozta foltoktól! 
Amennyiben elkoszolódik, foltos lesz inkább bízzuk szakemberre annak tisztítását, mert a házilag kezelt foltok kisebb eséllyel távolíthatóak el nyom nélkül!
Ha a függönyöket is ideje tisztítani, akkor jobb, ha arra kiveszünk egy nap szabadságot, amennyiben sajátkezűleg végeznénk azt el, mivel a finom organza függönyök is nagyon kényesek és időigényes a mosásuk, vasalásuk. Csak a legrutinosabb kezeknek engedelmeskednek és csak a legkíméletesebb eljárások után adják vissza eredeti pompájukat.
Mindezt nem kell egyedül végig csinálnia, ha nem akarja! Mi elvégezzük Ön helyett!

 
"Hagyja a dagadt ruhát másra! " Bízza az Angyalmosodára!


Ha éppen függönyvásárlás előtt áll, érdemes szem előtt tartani a következő szempontokat, melyek a szakemberrel való tisztításra és az otthoni tisztításra is vonatkozhatnak:

 • esztétikán túl fontos az anyag kezelhetősége is!
 • ha kész függönyt veszünk, vegyük figyelembe, hogy a csomagban lévő, visszahajtáshoz való, bevasalható anyag elengedhet a tisztításkor. Érdemesebb felvarrni inkább!
 • Ha méterre vesszük meg a függönyt, akkor a sötétítőfüggönynél és dekoranyagoknál mindenképpen kérjünk beavatást a varrás előtt! A textíliák, akár 10%-ot is összemehetnek!
 • Varratott függönyeinknél kérjünk az anyagösszetételre és a tisztításra vonatkozó bevarrt címkét függönyeinkbe!
 • Hímzett függönyöknél a hímzett terület, mosás, tisztítás után összezsugorodhat, sokkal kényesebb, mint a sima felületű függönyök, nehezen vasalhatóak.
 • Világos alapszínű, mintás, színes függönyök színei összemosódhatnak.
 • Az ú.n. „voila” függönyök nagyon vékonyak, gyűrődősek, nehezen vasalhatóak.
 • Összességében minden függönyre elmondható, hogy a napfénytől kb.: 3-5 év alatt az anyaguk elöregedhet és mosásnál szétmállhatnak, elszakadozhatnak. De ugyanígy igaz ez a közvetlen radiátor fölött lévő függönyökre is!


Mosás, vegytisztítás, függönytisztítás, speciális impregnáló mosás, szőnyegtisztítás


Ha mindehhez kevés az időd, vagy nem tudod végig csinálni, vagy egyszerűen csak nincs kedved hozzá, ne habozz, keress minket!

 

Törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk üzletünkbe!

 

 • Öltöny tisztítás: 2850 Ft
 • kosztüm tisztítás: 2850 Ft -10%
 • ballonkabát tisztítás: 2150 Ft
 • gyapjútakaró tisztítás: 2750 Ft/db-tól

 

Szőnyegeit, függönyeit Dunakeszi és Fót területén ingyen háztól-házig szállítjuk!
Egyéb településeken is van mód házhozszállításra szállítási díj ellenében! Állunk rendelkezésére, egyeztessen telefonon időpontot, és elszállítástól számított 3 munkanapon belül házhoz szállítva, tisztán kapja vissza szőnyegeit, függönyeit!
Természetesen leadhatja tisztítandó szőnyegét üzletünkben is, nyitvatartási idő alatt,melyet 1 héten belül tisztán kap vissza!
Nagy méretű és súlyos szőnyegeknél, kérem vegye igénybe házhozszállításunkat! Amennyiben mégis úgy dönt, hogy nagy, illetve nehéz szőnyegeit üzletünkbe kívánja elhozni, úgy kérjük, vegye figyelembe, hogy hölgy munkatársaink 10kg-nál nehezebb súlyú szőnyegek átvételénél és kiadásánál nem tudnak az Ön segítségére lenni. Ebben az esetben kérjük, szíveskedjen segítségről gondoskodni!

 

 

 

Infromációk


Tájékoztatás!


Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja!


A kézhez kapott vállalási lapon feltüntetjük a tisztításra adott ruhaneműk, textíliák, szőnyegek darabszámát és/vagy méretét valamint állagát, állapotát és egyéb észrevételeket, melyeket szóban is elmondunk Önnek. Ezen kívül a vállalási határidőt és a tisztítás összegét is láthatja az átadott cédulán, de fizetnie elég lesz majd akkor, ha elvégeztük a munkát!

 • Nálunk nem szükséges előre fizetnie!

  Nálunk nem szükséges előre fizetnie!


Kedves Ügyfeleink!


Kérjük vegyék figyelembe, hogy számlát, a megrendelés leadásakor megadott névre és címre fogjuk kiállítani! Utólag azt módosítani nem áll módunkban, még a teljesítés napján sem!

Megértésüket köszönjük!


Kedvezményeink!

 

10% törzskedvezmény a mosás és vegytisztítás árából!

10% törzskedvezmény a mosás és vegytisztítás árából!


Matrachuzat tisztítás kedvezõ áron!