+36-30/380-41-63
+36-30/380-41-63  Cím: Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63
  • Slider 7
Kérdése van? Lépjen Velünk kapcsolatba!
Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63

  • Ma: 32
  • Összesen: 132,238

Kérdésekre kattintva megjelenik a válasz!


[ Milyen szőnyegeket vállalnak tisztításra? ]

Alapvetően bármilyen szőnyeget tisztítunk, amennyiben azok alkalmasak a tisztításra. Gyapjú, pamut, selyem, kevert- ill. műszálas kézi- és gépiszőnyegeket, szőtteseket, tűzött szőnyegeket egyaránt tisztítunk.

Azonban figyelembe kell venni, hogy néhány szőnyeget nem megfelelően készítenek ki, ilyenek pl. a ragasztásos eljárással készült szőnyegek. Ez a kikészítési eljárás, sajnos problémát eredményezhet, mint pl: hátoldal leválása, felület elszíneződése vagy kellemetlen szag.

A szőnyegkikészítésekor a gyártónak figyelembe kell venni a szín és mérettartósságra vonatkozó kritériumokat is. Némely esetben sajnos tapasztalhattuk, hogy ennek nem minden gyártó felel meg! Ezekben a sajnálatos esetekben állapotromlás észlelhető, mint pl:színlevérzés,méretcsökkenés, hullámosodás

Az ilyen típusú szőnyegeket csak felelősség nélkül tisztítjuk, természetesen ugyanolyan gondosan, mint a többit, ám a fentebb leírtakra tekintettel, nem csak rajtunk múlik az eredmény!

[ Szőnyegtisztítás előtt ki kell porszívóznom a szőnyeget? ]

Nem szükséges mivel tisztítás előtt egy nagy teljesítményű porszívó gépsoron megy keresztül, ami a por 98%-át eltávolítja.

[ Csak a felületét tisztítják a szőnyegnek? ]

Nem. Egyedi szőnyegtisztítási technológiának köszönhetően a tisztítást megelőzően portalanítjuk, majd egy vegyszeres-habos tisztítási módszerrel fellazítjuk a szennyeződéseket. Ezután egy széles, kefékkel ellátott gépsorra kerül az adott darab, ahol minden egyes négyzetcentimétert áttisztítunk.

[ Milyen módon tisztítják a szőnyeget? ]

Vegyszeres-habos tisztítást alkalmazunk. Egyedi szőnyegtisztítási technológiának köszönhetően a tisztítást megelőzően portalanítjuk, majd egy vegyszeres-habos eljárással fellazítjuk a szennyeződéseket. Ezután egy széles, kefékkel ellátott gépsorra kerül az adott darab, ahol minden egyes négyzetcentimétert áttisztítunk. Öblítés után függesztve szárítjuk.

[ Gyapjúszőnyegem foltos lett. El tudják tűntetni a nyomát? ]

Ez attól függ, milyen jellegű a folt. A kávé, tea, bor, vérfolt nagy valószínűséggel nem tűnik el teljesen, mert a gyapjút megfesti. Egyéb foltok is csak kevés eséllyel tűnnek el, mivel a gyapjú nagyon érzékeny a folttisztításra.

[ Háziállat "nyomai" teljesen eltűntethetők a szőnyegből? ]

Nem. Sajnos a professzionális technológia sem tudja felvenni a versenyt a természettel. Az állati vizelet úgy lett "megalkotva", hogy nyoma maradjon, így a teljes szagtalanítást nem tudjuk garantálni! Bár az időben tisztított szőnyegeknél nagyobb a valószínűsége, hogy nem marad szaga, mint a beöregedett foltoknál!

[ Penészes lett a szőnyegem. Ki tudják tisztítani? ]

Ez attól függ, hogy mennyire erős a károsodás. Amennyiben csak felületi penészről van szó, úgy eltávolítható a nyoma, de ha már az anyag károsodott, úgy már nem tudjuk helyreállítani, mivel az már egy bomlási folyamat.

[ Gépiszőnyeget tudnak javítani? ]

Csak a széleit tudjuk szegni.

[ Kéziszőnyeget tudnak javítani? ]

Igen. Még a legaprólékosabb mintájú kéziszőnyegeket is lehet javítani, eredeti állapotukat visszaállítani, vagy eldolgozni a sérült részeket.

[ Tisztítás után nedvesen kapom vissza a szőnyegem? ]

Nem. Maximálisan megszárítva kapja kézhez a szőnyeget.

[ Háztól-házig szállítják a szőnyeget? ]

Korlátozott időben és nem az ország minden területén, de igen.

[ Dunakeszin és Fóton tényleg ingyen szállítják házhoz a szőnyegeimet? ]

Igen. Az általunk megjelölt napon és időben ingyenes a szállítás háztól-házig. Reggel 8-11 közt visszük el a szennyest és kb.3-4 munkanap múlva, 13-16 óra közt szállítjuk ki a tisztát.

[ Nem tudok otthon maradni az adott időszakban, lehet kérnem egy konkrét időpontra a szállítást? ]

Kollégáink mindig igyekszenek szem előtt tartani az Ügyfelek érdekeit, de garantálni nem tudják a konkrét időpontot, mivel nem csak rajtuk múlik. Függ a közlekedéstől, kiszállítandó címek számától, távolságától…stb. Ezért kérjük megértésüket a tág időintervallum miatt.

[ Nem jó az az időpont, amit szőnyegszállításként megjelöltek. Más időpontban is oda-visszaszállítják? ]

Természetesen igyekszünk mindenki kívánságait szem előtt tartani és más munkanapokon, időpontokban szállítani, az Ön igényeinek megfelelően. Ennek költsége változó, kérjük, telefonon egyeztessen munkatársainkkal!

Infromációk


Tájékoztatás!


Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja!


A kézhez kapott vállalási lapon feltüntetjük a tisztításra adott ruhaneműk, textíliák, szőnyegek darabszámát és/vagy méretét valamint állagát, állapotát és egyéb észrevételeket, melyeket szóban is elmondunk Önnek. Ezen kívül a vállalási határidőt és a tisztítás összegét is láthatja az átadott cédulán, de fizetnie elég lesz majd akkor, ha elvégeztük a munkát!

  • Nálunk nem szükséges előre fizetnie!

    Nálunk nem szükséges előre fizetnie!


Kedves Ügyfeleink!


Kérjük vegyék figyelembe, hogy számlát, a megrendelés leadásakor megadott névre és címre fogjuk kiállítani! Utólag azt módosítani nem áll módunkban, még a teljesítés napján sem!

Megértésüket köszönjük!


Kedvezményeink!

 

 

 


Matrachuzat tisztítás kedvezõ áron!