+36-30/380-41-63
+36-30/380-41-63  Cím: Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63
 • Slider 7

  Szõnyegtisztítás házhozszálítással!

Szőnyegtisztítás

Kérdése van? Lépjen Velünk kapcsolatba!
Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63

 • Ma: 53
 • Összesen: 132,002

 • Kézi- és gépiszőnyegek, gyapjúszőnyegek, perzsaszőnyegek tisztítását vállaljuk.

  Kézi- és gépiszőnyegek, gyapjúszőnyegek, perzsaszőnyegek tisztítását vállaljuk.Kézi- és gépiszőnyegek, gyapjúszőnyegek, perzsaszőnyegek tisztítását vállaljuk.
A szőnyegtisztítás mögött 25 év szakmai tapasztalata áll. Technológiánk egyedi elő- és utókezelésből, mélytisztításból áll.
Tisztítás előtti portalanítás, foltkezelés, profi gépsorokon való tisztítás, házhozszállítás jellemzi a szolgáltatásunkat.

 

Már 2250-2650 ft/m2 -től Szagtalanítás: +350Ft/m2

 


Szőnyegeit, függönyeit Dunakeszi és Fót területén ingyen háztól-házig szállítjuk!
Egyéb településeken,korlátozottan ugyan,de van mód házhozszállításra szállítási díj ellenében! Állunk rendelkezésére, egyeztessen telefonon időpontot, és elszállítástól számított 3-5 munkanapon belül házhoz szállítva, tisztán kapja vissza szőnyegeit, függönyeit!
- Természetesen leadhatja tisztítandó szőnyegét üzletünkben is, nyitvatartási idő alatt,melyet legkésőbb 1 héten belül tisztán kap vissza!
Nagy méretű és súlyos szőnyegeknél, kérem vegye igénybe házhozszállításunkat! Amennyiben mégis úgy dönt, hogy nagy, illetve nehéz szőnyegeit üzletünkbe kívánja elhozni, úgy kérjük, vegye figyelembe, hogy hölgy munkatársaink 10kg-nál nehezebb súlyú szőnyegek átvételénél és kiadásánál nem tudnak az Ön segítségére lenni. Ebben az esetben kérjük, szíveskedjen segítségről gondoskodni!Infromációk


Tájékoztatás!


Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja!


A kézhez kapott vállalási lapon feltüntetjük a tisztításra adott ruhaneműk, textíliák, szőnyegek darabszámát és/vagy méretét valamint állagát, állapotát és egyéb észrevételeket, melyeket szóban is elmondunk Önnek. Ezen kívül a vállalási határidőt és a tisztítás összegét is láthatja az átadott cédulán, de fizetnie elég lesz majd akkor, ha elvégeztük a munkát!

 • Nálunk nem szükséges előre fizetnie!

  Nálunk nem szükséges előre fizetnie!


Kedves Ügyfeleink!


Kérjük vegyék figyelembe, hogy számlát, a megrendelés leadásakor megadott névre és címre fogjuk kiállítani! Utólag azt módosítani nem áll módunkban, még a teljesítés napján sem!

Megértésüket köszönjük!


Kedvezményeink!

 

10% törzskedvezmény a mosás és vegytisztítás árából!

10% törzskedvezmény a mosás és vegytisztítás árából!


Matrachuzat tisztítás kedvezõ áron!