+36-30/380-41-63
+36-30/380-41-63  Cím: Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63
  • Slider 7

Vállalási feltételek

Kérdése van? Lépjen Velünk kapcsolatba!
Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63

  • Ma: 35
  • Összesen: 132,241

Az általunk tisztításra átvett ruhaneműket, szőnyegeket, textíliákat, bőrt és szőrmét a lehető leggondosabb módon kezeljük. A tisztítandó darabok állapotát, állagát, munkatársunknak az Ön jelenlétében kell megállapítania és az esetlegesen várható állapotváltozásokat, egyéb észrevételeket a bemutatóra szóló vállalási lapon feltüntetnie. Kérjük, ugyanekkor jelezze a tisztításra átadott anyag tulajdonságával, minőségével kapcsolatos ismereteit vagy egyéb észrevételeit, kívánságait, melyet lehetőség szerint igyekszünk kielégíteni!

A vállalási határidő tájékoztató jellegű, melyhez minden esetben igyekszünk tartani magunkat. Ám előfordulhatnak nem várt események, melyek befolyásolhatják a határidő betartását! Pl.:áramszünet, forgalmi akadály. Ezenkívül a legmesszemenőbbekig szem előtt tartjuk a minőségi tisztítást, melyhez elkerülhetetlen egy-egy tisztítandó darab újbóli tisztítása, foltkezelése, mely szintén módosíthatja a határidőket!

Cégünket a végzett munkáért a 16/1976.(VI.4.)MT rendelet alapján jótállási kötelezettség valamint mennyiségi és minőségi szavatosság terheli.

Ezen kötelezettségünket kizártnak kell tekinteni, ha az elváltozás a vállaláskor nem felismerhető, ám a tisztítás során előtűnő gyártási hiba miatt keletkezik (szövés, fonás, bélelés, varrás, kikészítés, appretálás, összeugrás, stb.). A felületi szennyeződés miatt az átvételkor nem, de a tisztítás során később látható beázás, el nem távolítható folt, kopás, elöregedett anyag mállása,szakadása, varrás, rojt kibomlása, lánc-, és vetülékfonal kitörése szintén fel nem ismerhető hibának minősülnek, így az ebből bekövetkező állagromlás nem tekinthető tisztítási hibának. Csatokért, gombokért, zipzárakért, válltömésekért, egyéb díszítésekért, kezelési útmutatóval el nem látott ruhákért, valamint azok hitelességéért felelősséget nem tudunk vállalni!

Abban a sajnálatos esetben, ha a szolgáltatás általunk vállalt minőségét véleménye szerint nem teljesítettük és emiatt reklamációra kerül sor, elsősorban igyekszünk a hibát kijavítani, de vitás esetekben az erre feljogosított Szolgáltatásfejlesztő és Tervező Kft szakvéleményét kérjük, aki a szakvéleményt Önnek közvetlenül is megküldi. Esetleges kártérítési igényét a vállalási lapon feltüntetett állapotnak és mennyiségnek megfelelő értékig érvényesítheti.

 

Infromációk


Tájékoztatás!


Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja!


A kézhez kapott vállalási lapon feltüntetjük a tisztításra adott ruhaneműk, textíliák, szőnyegek darabszámát és/vagy méretét valamint állagát, állapotát és egyéb észrevételeket, melyeket szóban is elmondunk Önnek. Ezen kívül a vállalási határidőt és a tisztítás összegét is láthatja az átadott cédulán, de fizetnie elég lesz majd akkor, ha elvégeztük a munkát!

  • Nálunk nem szükséges előre fizetnie!

    Nálunk nem szükséges előre fizetnie!


Kedves Ügyfeleink!


Kérjük vegyék figyelembe, hogy számlát, a megrendelés leadásakor megadott névre és címre fogjuk kiállítani! Utólag azt módosítani nem áll módunkban, még a teljesítés napján sem!

Megértésüket köszönjük!


Kedvezményeink!

 

 

 


Matrachuzat tisztítás kedvezõ áron!