+36-30/380-41-63
+36-30/380-41-63  Cím: Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63
 • Slider 7

  Szõnyegtisztítás házhozszálítással!

Szőnyegtisztítás

Kérdése van? Lépjen Velünk kapcsolatba!
Dunakeszi, Tábor u.4/F
+36-30/380-41-63

 • Ma: 179
 • Összesen: 132,521

 • Kézi- és gépiszőnyegek, gyapjúszőnyegek, perzsaszőnyegek tisztítását vállaljuk.

  Kézi- és gépiszőnyegek, gyapjúszőnyegek, perzsaszőnyegek tisztítását vállaljuk.Kézi- és gépiszőnyegek, gyapjúszőnyegek, perzsaszőnyegek tisztítását vállaljuk.
A szőnyegtisztítás mögött 25 év szakmai tapasztalata áll. Technológiánk egyedi elő- és utókezelésből, mélytisztításból áll.
Tisztítás előtti portalanítás, foltkezelés, profi gépsorokon való tisztítás, házhozszállítás jellemzi a szolgáltatásunkat.

 

Már 2450-2850 ft/m2 -től Szagtalanítás: +450Ft/m2

 


Szőnyegeit, függönyeit Dunakeszi és Fót területén ingyen háztól-házig szállítjuk!
Egyéb településeken,korlátozottan ugyan,de van mód házhozszállításra szállítási díj ellenében! Állunk rendelkezésére, egyeztessen telefonon időpontot, és elszállítástól számított 3-5 munkanapon belül házhoz szállítva, tisztán kapja vissza szőnyegeit, függönyeit!
- Természetesen leadhatja tisztítandó szőnyegét üzletünkben is, nyitvatartási idő alatt,melyet legkésőbb 1 héten belül tisztán kap vissza!
Infromációk


Tájékoztatás!


Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja!


A kézhez kapott vállalási lapon feltüntetjük a tisztításra adott ruhaneműk, textíliák, szőnyegek darabszámát és/vagy méretét valamint állagát, állapotát és egyéb észrevételeket, melyeket szóban is elmondunk Önnek. Ezen kívül a vállalási határidőt és a tisztítás összegét is láthatja az átadott cédulán, de fizetnie elég lesz majd akkor, ha elvégeztük a munkát!

 • Nálunk nem szükséges előre fizetnie!

  Nálunk nem szükséges előre fizetnie!


Kedves Ügyfeleink!


Kérjük vegyék figyelembe, hogy számlát, a megrendelés leadásakor megadott névre és címre fogjuk kiállítani! Utólag azt módosítani nem áll módunkban, még a teljesítés napján sem!

Megértésüket köszönjük!


Kedvezményeink!

 

 

 


Matrachuzat tisztítás kedvezõ áron!